Jdi na obsah Jdi na menu
 


22. 4. 2008

Jarní cena Dukly Plzeň

„Jsem spokojený, že si naši svěřenci mohli zatrénovat na plzeňské střelnici, která bude jako tradičně dějištěm nadcházejících mezinárodních závodů,“ s povděkem konstatoval trenér Stanislav Stupka. Co se týče vlastní soutěže, ještě doplnil, že závody byly nejen zúročením tréninkových dávek, ale pro mladé střelce především kontrolním závodem juniorské reprezentace a nominačním závodem do německého Suhlu. A vidět v akci a zúčastnit se soutěže s takovými esy jako např. s olympijským vítězem Miroslavem Vargou, který s přehledem vyhrál disciplinu LM 60 nástřelem 598 b.!, bylo jistě pro mladé střelce motivující.

Výsledková listina:

V polohovém závodě sportovní malorážka 3 x 20 ran v kategorii dorostu patřily manušickým čtyři z prvních pěti příček: 1. místo Aneta Brabcová (566 bodů), 2. Petr Plecháč (560 b.), 4. Gabriela Vognarová (555 b.), 5. Aneta Němcová (551 b.).

Ve stejné disciplině v kategorii žen patřila 1. příčka Zuzaně Šostkové (SSK Manušice) nástřelem 581 bodů před druhou Michaelou Vondráškovou (Dukla Plzeň a 575 b.), na třetí pozici se umístila Jana Lauermannová (SSK Ruprechtice a 568 b.).

V disciplině sportovní malorážka 60 ran vleže v kategorii ženy zvítězila Zuzana Šostková (587 b.), 2. pozici obsadila Michaela Vondrášková (581 b.), 3. Marie Jechová (SSK Poděbrady a 580 b.), 7. manušická Klára Bartošová (575 b.).

(sos)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář